Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elérni hogy a haverom belássa hogy Ő is meleg vagyis legalábbis van benne hajlam?
Sziasztok!
Röviden: kb másfél évig szinte heti szinten volt hogy kivertük egymásnak én meg kényeztettem is.
Igaz mindig kapott érte valamit. De nem hinném, hogy akiben nincs meg bizonyos szinten legalább a melegség, az engedné.
Utóbbi időben viszont sajnos bármit teszek mondok a válasza nem😞 Pedig amikor ez volt volt bnője is most nincs.
Néha tök jól elvagyunk néha meg nekem esik pl. ma mivel úgy beszélt velem tettem az exére egy megjegyzést és még én voltam a szemet, lehet még mindig szereti
Kérdésem az lenne, hogy lehetne rá ébreszteni hogy ha van benne ez nem szégyen es együtt boldogok lehetünk?
10es
Én is erre gondoltam és feltűnően próbál egyszerre több csajt is fűzni ami rá nem volt jellemző
Vagy az is lehet szted hogy fél ha folytatjuk saját maga is rájön h biszex?
Remélem nagyon bízom benne hogy igazad lesz csak már egyre nehezebb a reménykedés.
Mivel tudnám ezt előre mozdítani ?
Szóval ha most tapizom is pl azért tol el mert fél hogy rájön h élvezi mert ő is biszex ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!