Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit jelöltetek be fészbukon az érdeklődésnél? Ahol az van, hogy férfiak, nők, férfiak és nők. Ha egyáltalán bejelöltetek valamit.
Érdekel, hogy a melegeknél hogy van ez.
Amúgy én is meleg vagyok, én nem jelöltem be semmit, így nem is hazudok, de nem is hirdetem.
A férfi van bejelölve, de nem látja senki. Azok akinke kell tudják, hogy mi a szitu, arra pedig nincs szükségem, hogy homofóbok zaklassanak.
19/Feminin/Passzív
Én bejelöltem, hogy férfiak, de mindenki tudja rólam, a páromat is ismerik és már rég Londonban élek, ottani ismerőseimet meg nem érdekli, ha véletlenül ezt olvassák, pedig családanya is van köztük.
25/f
Különbség van, a 'hazugság" és aközött, hogy 'nem tartozik másokra".
Nincs baj, ha nem írtad ki, nincs hozzá közük, mások sem írják, ki hogy mikor kú.nak félre..:)
Tudok nem egy meleg srcot, akiknél "nők" van beállítva. Személy szerint nekem nem menne, mert ezt önmeghazudtolásnak érezném, így "férfiak" van beállítva, de a homofóbok miatt meg amiért senkinek sincs köze hozzá, ezért el van rejtve. Akit érdekli és meri, megkérdezi. Ha akarom, elmondom.
(Más a szitu, ha egy pletyis csaj kérdi, aki mindig is akart egy meleg barátot, vagy simn rosszindulatú, mintha egy helyes srác kérdezné meg.. )
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!