Mit csináljunk, ha unatkozunk?
Figyelt kérdés
Barátnőm ittvan, és nem tudunk semmit se kitalálni. nem akarunk olvasni, dvd-t nézni, sem takarítani!!!jó ötletet várunk minél hamarabb!! köszipusziiiii 2011. dec. 31. 19:33
1/8 anonim válasza:
Legalább nálatok megvan a szándék. De mit csináljon az, aki szeretne valamit csinálni, de a párja csak unottan ül a tv előtt és majd elalszik? :(((
2/8 anonim válasza:
Számítógép mindenre megoldás gyerekek ;)
3/8 anonim válasza:
Első vagyok. Hát igen, itt vagyok a számítógép előtt és közben egyedül pezsgőzöm...:( Már szédelgek is, de így egyedül nem jó, akkor mindegy lenne ha nem lenne párom, sőt könnyebb lenne...szabadabb lehetnék egy kicsit és biztos nem ülnék így tétlenül.
4/8 A kérdező kommentje:
de gépezni sem akarunk :///
és nagyon unatkozunk így szilveszter estre :S
2011. dec. 31. 19:42
5/8 anonim válasza:
Első vagyok:
Nálatok legalább megvan a szándék, mindketten egyet akartok, valamit csinálni!! Úgyhogy nagyon egyszerű a megoldás: bontsatok meg egy pezsgőt, iszogassatok és mozduljatok ki, aztán valahol majd csak kikötöttök!
De mit mondjak én, aki szeretne valamit csinálni, de a párja még pezsgőt sem iszik velem és hozzám se szól??? Ez a házasság halálra van ítélve...
28/N
6/8 A kérdező kommentje:
de két 14 éves lány nemnagyon pezsgőzik, és az még mindig tunalmas, szóval normális ötleteket szeretnénk!!!
2011. dec. 31. 19:50
8/8 A kérdező kommentje:
köszi. basz......
2011. dec. 31. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!