Hárman vagyunk 1 fiú két lány unatkozunk mit csináljunk?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 21:34
2/12 anonim válasza:
Ha tényleg annyira nem megy, hogy netre kell kiírni, mert még egy filmet sem tudtok kiválasztani közösen szerintem mára inkább menjetek haza.
3/12 anonim válasza:
Első válaszát erősen támogatom.
De ha esetleg rokonok lennének nyugodtan átküldheted őket.
4/12 anonim válasza:
Senki ne dőljön be a kérdezőnek, csak provokál. Olyan isten nincs, hogy maguktól nem jönnek rá, hogy a dzsengázás a legkirályabb ilyenkor.
5/12 anonim válasza:
A két lány kezdje el, a fiú meg később csatlakozzon.
6/12 LeGrady válasza:
Próbáljátok ki az Ungame-t. (Rhea Zakich alkotása)
7/12 anonim válasza:
A faszit el kell küldeni söré meg pizzáért,messzire majd behívni engem.vietnámka lesz rajtam meg egy gatya amin teknősök kupakolnak.senki sem fog unatkozni.ezt kell tenni 31f
9/12 anonim válasza:
Nincs évjárat írva!
Legelső, a fűtést felvenni, jó meleg legyen, így ruha mind le.
A fickót hanyatt fektetitek, egyikőtök rámegy a cerkára, másik rágugol a fejére, rákényszeríted a nyalakodásra, majd cseréltek. ENNYIRE EGYSZERŰ!
De írjatok, szivesen beszállok, segítek, biztosan megéri mindenkinek! OKÉ
10/12 anonim válasza:
Bármit, csak gyereket ne, mert az is olyan hülye lenne, mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!