Mit csináljak unalmamban?
Figyelt kérdés
Olvasáson,gépezésen kivül....Valami hasznos dolgot...2009. jún. 22. 19:40
1/4 A kérdező kommentje:
Irjatok!!!!!!
2009. jún. 22. 20:28
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Olvass verseket és próbálj te is írni akármit ! ha van valami hangszer a házban akkor tanulj meg rajta játszani ! Nézz Rene Magritte képeket a neten, olvass utána ! rajzolj ! vagy segíts anyukádnak a házimunkában ! tanulj valamit a jövő félévedre ! vagy menj ki a barátaiddal sörözni ! vagy legalább tervezz valami programot a hétvégére !
vagy olvass itt érdekesebb témákat és próbálj minél értelmesebb válaszokat adni !
.. én megyek vissza tanulni :( ...
3/4 anonim 

válasza:

válasza:én is unatkoztam sokat suli idő után és mostmár egyáltalán nem unatkozok!!! reggel felkelek megyek suliba fél 2-re hazaérek kajálok pihenek egy kicsit tanulok,5-kor megyek úszni a haverokkal-fél 7-re otthon vok, aztán 7-kor elmek futni, fél 8-kor kimek a haverokkal dumálni hülyülni lazulni! fél 9-kor bejövök lezuhanyzok vacsizok TV-zek, gépezek és 22-23 óra van és már hulla vok!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Mit szoktatok csinálni mikor egyedül érzitek magatokat otthon?
Vannak szülök de hát az nem olyan mint egy barát vagy bnő . Valahogy senki nem ér rá, vagy mindneki a neten log, mint ahogy most unalmamban én is itt, ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Mit tehetnék az ellen, hogy unalmamban eszek?
Meg plusz meg is nyugtat az evés
Mivel foglalhatnám le magam? Unalmamban, tv-zés közben, olvasás közben mindig nassolok.
Szeretnék fogyni, de egyszerűen nem tudok ellenállni.Mit tegyek? 13 éves lány
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!