Hogy tudom elérni, hogy álmomban, tudjam h csak álmodom és azt csinálok amit akarok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 13:15
1/2 anonim válasza:
Erre van több féle módszer is, keress rá tudatos álom címszóval. Nekem úgy sikerült, hogy lefekvéskor elalvás előtt folyamatosan arra gondoltam, hogy "ami most fog történni, az csak álom lesz", meg kitaláltam, hogy mit fogok csinálni, mit kellett volna az előző álmomban másképp csinálni, hogy rájöjjek, meg ilyenek, és 3-4 hét után sikerült úgy álmodnom, hogy rögtön rájöttem, hogy csak álmodok. Ez ment egy kb egy hónapig, aközben már kezdtem nem gondolkozni ezeken elalvás előtt, mert baromi unalmas, és "elmúlt ez a képességem". Azóta se vettem a fáradtságot, hogy újra ráeddzek erre.
2/2 anonim válasza:
Nekem ez általába csak akkor szokott menni, ha felébredek az álom felénél, és utána mindjárt vissza is alszok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!