Legdurvább horror filmek amit láttatok?
Coming Soon
Két nővér
Unborn But Forgotten
Kuchisake Onna
Egyik sem amerikai.
Terrifier
Napokban néztem meg. Szerintem állati lett. Nem a hangulatot néztem, vagy a vérmennyiséget. Oké, vér van benne bőséggel. A bohóc alakítása nekem nagyon bejött, tényleg olyan, mint aki mellett még csak elsétálni se akarok soha. A kinézete para, az eszközei fertőzésveszélyesek és brutálisak, és tényleg egy őrült, akinek egy mondata nincs az egész film alatt, még csak egy "áu", avagy kiáltása sincs, nem úgy mint például... azt hiszem, Michael Myers, aki szintén nem túl beszédes, de azért adott ki valamennyi hangot, ha jól rémlik. A bohóc eszközei, mármint ahogy gyilkol, egy kivétellel nem mondanám, hogy olyan, amit még nem láttam, mégis ahogy mesterien megcsinálták, borsódzott a hátam. 170+ horrort láttam, mostanra igazán semmi nincs, ami megijeszt, ennél se ijedtem meg, de bólogattam, igen, ez nem az a szokásos, valamiért eltér a többitől. Mindközül, nekem a Terrifier a legdurvább. Jó, persze az Emberi százlábú se piskóta vagy a Cannibal holocaust, mert ha valóság alapon nézem, akkor a Cannibal h., aztán az Emberi százlábú, végül a Terrifier, de nekem az utóbbi jött be leginkább, mert minden klappol benne. Kellemeset csalódtam, hogy végre volt egy jó horror, ami le tudott kötni. Sőt, a bdsm-nek megfelelő jelenetnél, amit nem lövök le mi az, de úgy semmi szexuális, hogy megerőszakolja a csajt, na hát annál, mint lány, nőkezdemény, az a látvány kissé "aztaku*vaélet" volt.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!