Hogyan ronthatták el így a Sikoly 2. szinkronját?
Figyelt kérdés
Aki nem ismerné: a gyilkos(ok) telefonon keresztül beszélnek az áldozatukkal, azonban a hangjuk torzításra kerül, így csak a végén derül ki, ki a gyilkos.
Ehhez képest a Sikoly 2.-ben nincs meg ez a torzítás, így gyakorlatilag az elején eldől a legfontosabb kérdés.
Hogy sikerült ezt összehozni? Annál is inkább, hogy a korábban készült első részben sikerült megugrani a feladatot.
2023. márc. 3. 21:43
1/2 anonim válasza:
Nem is emlékszem erre multkor néztem pedig, bár nekem ez a rész nem annyira tetszett.
2/2 anonim válasza:
Köszönd meg a szinkron rendezőnek. Nem torzítás, hanem a gyilkost egy másik színész kellene szinkronizálja. Torzítás az pont hogy van, csak attól még hallani ki az. Ez a baj a Sikoly 3-nál is. Ott a gyilkos több karakter hangját is használja, de mikor a gyilkos hangon kellene beszélnie akkor mindig a saját hangján beszél helyette, így ott is elég egyértelmű. Ez az egyik oka annak hogy a Sikoly filmeket eredeti hangon szeretem nézni inkább. Nincsenek szinkron hang változások, változó gyilkos hangok, és egyik filmet se spoilerezi be. Persze attól még magyarul is megnézem őket kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!