Mi lehet a cime egy horror filmenek amit még az Otherworld csatorna Gorefest sorozatában láttam?
Próbáltam gyorsan átfutani a lejátszási listát de nem vagy nem vettem észre vagy sajnos letörölték. A film tudtommal európai (talán spanyol) volt. A főszereplője egy férfi volt, aki a saját lakásában elkezdett halucinálni dolgokat. A film nagyrésze a házban játszódik. Valami tolókocsis rémlik belőle és hogy az egész filmnek nagyon paranoiás érzése volt. Sajnos a filmet nem láttam így csak a videónak a foszlányai maradtak meg bennem.
Ha bárki ez alapján tudja, hogy melyik filmre gondolok, akkor annak nagyon megköszönöm.
A 2004-es "A fantomlakó" (spanyolul "El habitante incierto") című filmet keresed. Jó film, szerintem megéri legalább egyszer megnézni. A spanyolok nagyon erősek a horror filmek terén.
Most gyorsan megnéztem az Otherworld csatornáját (én is innen tudom, hogy van ez a film) és valóban leszedték ezt a videójukat. Felteszem a szerzői jog miatt utólagos problémák akadtak vele.
Nagyon szépen köszönöm. Igen, ezt kerestem. Most már biztos megnézem. Sajnálatos, hogy le kellett venniük, nagyon szoktam élvezni őket, de legalább még törlés előtt láttam a videót.
Még egszer köszi a segítséget! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!