Hol tudnám megnézni a Csacska angyal című sorozat 1. évad 144-175. részig?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 23:12
1/8 A kérdező kommentje:
A youtube-on láttam már fent néhány részt, de többet nem találok..
Nagyon fontos lenne!
Köszönöm!
2012. nov. 2. 23:13
2/8 anonim válasza:
Szia! az egyik oldalon ahol online lehetett nézni, ott írtak nekem, mert én is ezeket a részeket hiányoltam, és ő talált pár részt youtube-n, amit kb október közepén töltöttek fel, nem tudom, hogy te ezekre gondoltál-e, de azért gondoltam hátha ez neked is segítség, mert én nagyon örültem neki, még nem tudtam megnézni, hogy mennyit raktak fel, de pl ez: watch?v=9_5k8gOAvzc&feature=relmfu és még láttam több is fent van, ami a 144. résztől van!
3/8 A kérdező kommentje:
Szia
Én is láttam fent a youtube-n pár részt, de azokat már régen megnéztem.:/
De nem tudnád még egyszer elküldeni a linket (amit előzőleg írtál), mert nekem arra nem talál semmit a gép!!
2012. dec. 10. 15:15
4/8 anonim válasza:
Itt mindkét évad ÖSSZES része megtalálható: ***** :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/8 anonim válasza:
Kedves utolsó! Azok a részek amit a kérdező is keres, az általad linkelt oldalról is hiányoznak! Nekem is ezek a részek nincsenek meg, de képtelenség felkutatni, mindenhol ezek hiányoznak!
6/8 anonim válasza:
Sziasztok! Régebbi kérdés már ez tudom, de esetleg azóta nem sikerült megtalálni a hiányzó részeket? Nagyon örülnék ha tudna valaki segíteni!!!
8/8 erika9876543210 válasza:
sziasztok tudom hogy régi a kérdés de szeretnem tudni hogy esetleg valakinek mege van 144-176 részig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!