Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok ilyen filmeket?

Mondanátok ilyen filmeket?

Figyelt kérdés

Még régebben láttam valahol, de nem tudom mi lehet. minimum 2007-es...

Van egy rendes lány, és egy drogos meg mindenféle bajos srác, és miközben a lány próbálja őt megmenteni ettől az élettől egymásba szeretnek.

2013. máj. 1. 21:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Milyen jópasis filmeket ismertek? :D

Leginkább vígjáték vagy thriller érdekel, esetleg horror beütésű film aminek csattanó van a végén. Most az lenne a lényeg, hogy valami helyes pasi szereplő(k) legyen(ek) benne :D Ha lehet ne ősrégi film legyen, hanem olyan ami mostanában játszódik (kb 2000-től...

Tudtok mondani jó és ijesztő horror filmeket?

Ha lehet,akkor a Körnél egy kicsit ijesztőbbet,és láttam már a Sikolyt meg a Fűrészt is.Minél ijesztőbb,annál jobb,lehetőleg olyan legyen,amibe nem az a lényeg hogy mennyi vér folyik,hanem hogy fossak utána 1 hétig.:DD Előre is köszi.:)

Valaki ajánlana nekem japán filmeket?

misztikus, harcolós, szamurájos esetleg történelmi filmekre gondolok

Tudtok olyan filmeket mondani melyben sokat beszélnek késekről?

Melyben valamelyik szereplő késmániás, késszakértő, stb. Legyen szó mint fegyverről, vagy túlélési eszközről vagy a kések egyéb felhasználási lehetőségeiről, előnyeiről, hátrányairól, tulajdonságairól stb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!