Mondanátok ilyen filmeket?
Még régebben láttam valahol, de nem tudom mi lehet. minimum 2007-es...
Van egy rendes lány, és egy drogos meg mindenféle bajos srác, és miközben a lány próbálja őt megmenteni ettől az élettől egymásba szeretnek.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Leginkább vígjáték vagy thriller érdekel, esetleg horror beütésű film aminek csattanó van a végén. Most az lenne a lényeg, hogy valami helyes pasi szereplő(k) legyen(ek) benne :D Ha lehet ne ősrégi film legyen, hanem olyan ami mostanában játszódik (kb 2000-től...
Ha lehet,akkor a Körnél egy kicsit ijesztőbbet,és láttam már a Sikolyt meg a Fűrészt is.Minél ijesztőbb,annál jobb,lehetőleg olyan legyen,amibe nem az a lényeg hogy mennyi vér folyik,hanem hogy fossak utána 1 hétig.:DD Előre is köszi.:)
misztikus, harcolós, szamurájos esetleg történelmi filmekre gondolok
Melyben valamelyik szereplő késmániás, késszakértő, stb. Legyen szó mint fegyverről, vagy túlélési eszközről vagy a kések egyéb felhasználási lehetőségeiről, előnyeiről, hátrányairól, tulajdonságairól stb...
szívesen néznék pár ritka művet is
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!