Shingeki no kyojin (attack on titan), mikor jön a 2. évad? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
szerintem az év legjobbja!2013. szept. 30. 11:30
21/28 Ráduly Réka válasza:
Szia! 2016. Április 16-ára volt igerve, de eltolták egy másik anime miatt. Szóval nem tudnI mikor jön ki.
22/28 anonim válasza:
Szia láttam hogy kommenteltél hogy mikot lesz attack on titan 2.évad (" 2016. Április 16") Ha bármit is tudsz megint róla tudsz értesíteni, mert már nagyon várom!!!!
23/28 anonim válasza:
ja ez van a missclicket tolsz és kommentelsz a privát helyet
24/28 anonim válasza:
Az utolsó előtti válaszolónak:
Itt nyomon tudod követni, hogy mikor jelenik meg, de egyenlőre még az oldal szerkesztői sem tudják a pontos dátumot.
25/28 Mina71 válasza:
Ami a 2.évadot érinti ...nekem nem lesz semmi új benne ... :( Kiváncsi voltam és beleolvastam a mangába és nem birtam leállni és elolvastam.
26/28 Mayuri4486 válasza:
Ha minden jól megy, 2017 április elseje. Feliratot pedig max. egy héten belül kapsz hozzá. :D
27/28 anonim válasza:
Erre a kérdésre rá 4 évre...remélhetőleg.
28/28 anonim válasza:
Most 2017 májusa van, és már 4 rész kint van felírattal is az indán. Tudom, tudom... De ez is egy válasz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!