Szeretnék valami jó sorozatot elkezdeni, ötletek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha lehet ne legyenek benne "hihetetlen" dolgok, vérfarkasok, szörnyek sb. Amiket eddig néztem, Pretty Little Liars, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Jim szerint a világ, Hart of Dixie. Jöhetnek az ötletek köszi szépen:)2014. máj. 31. 13:48
1/7 anonim válasza:
Csak komédia játszik?
Mert ha nem: Hannibal, Breaking Bad, Suits(ez utóbbi kettő szigorúan angolul, a magyar szinkronjuk rettenetes).
Komédiából max a Jóbarátokat (Friends) tudom mondani, de gondolom azt már láttad.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen,a Friends alap,nem,nem cska komédia mehet,amit még láttam az a Gossip Girl,de bármi jó jöhet,amiket írtál,azoknak is utánanézek.:) Ment a zöld.
2014. máj. 31. 14:21
3/7 anonim válasza:
Vígjáték/Dráma: Shameless (US) - Szégyentelenek
Háborús: Elit alakulat, Hős alakulat, Gyilkos megszállás
Dráma: Breaking Bad, Maffiózók, Kártyavár
Krimi: A törvény nevében, Fargo, Sherlock, Drót, Dexter, Twin Peaks
5/7 anonim válasza:
Az alapján, amit írtál, szerintem próbáld be a Community-t, A Brooklyin 99-t és a The Michael J. Fox show-t.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen,mindenkinek ment a zöld :)
2014. jún. 1. 15:11
7/7 Neszi Petra válasza:
The Carrie Diaries,Hollywood Heights-Törj a csúcsra, Star Crossed vaaagy Orphan Black <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!