Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Két éve keresek horrorfilmet,...

Két éve keresek horrorfilmet, amit nem láttam, és félelmetes, de nem találok, valaki ajánlana hátha?

Figyelt kérdés
Olyan horrorfilmre gondolok, amin tényleg lehet parázni legalább egy kicsit... Vagy csak nagyon életűen véres a horrorfilm, ez a két kategória érdekel. Ami pl nagyon tetszett nekem: V/H/S-V/H/S2, insidious, kísértetjárás (kánektikátban :D), fűrész sorozat, fekete ruhás nő, kör, átok, mártírok, grotesque, szerb film, annabelle, sorolhatnék még kb 60-at, de most nem jut eszembe. Főleg insidious jellegű horror érdekelne, ahol halálra ijeszt egy-egy beugró szellem néha... :D

2015. máj. 1. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Hat a szine javat lattad nem mondom... Itt nezz korul [link]

Es azert csak csinnyan a horroral mert a lelki vilagod mar igy is eleg beteges lehet, ha ezek tetszettek

2015. máj. 1. 23:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem már nincs lelkem.
2015. máj. 1. 23:57
 3/4 anonim válasza:

Tükrök ? Durva :D

Most adják moziba ; vaksötèt

2016. aug. 25. 00:16
 4/4 anonim válasza:
Erdő , a gonosz háza, demonok között 2 anabella , jasabella
2016. aug. 25. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!