Melyik 2015 legjobb és leg rosszab filme szerintetek? .
Szerintem fölösleges volt újra filmezni a fantasztikus négyest hiszem abból már csináltak két részt, nekem szimpatikusak voltak azok a szereplők.
Elfogult vagyok Hugh Jackman-el kapcsolatban szóval engem zavar hogy nem tűnt fel.
Leszögezem, hogy nem láttam a mostani fantasztikus négyest, de amikor megtudtam, hogy csinálják kiakadtam... 2004/2005 tájékán is készült két fantasztikus négyes ami szintén Marvel és UGYANAZ csak a színészek mások...
A Star Wars-ra nagyon kíváncsi vagyok, szerintem igen, de nem tudhatom... A Terminátorokat nem láttam, fogalmam sincs... Ezt én így tudom, de nem biztos: Az Amerika kapitány/A bosszúállók csapata azért nem szerepel az X-men/Farkas filmekben, se fordítva mert kettő történet. Például ha összemossuk a Star Wars-ot és a Jurassic Parkot/World-öt. Igaz, hogy ugyan az csinálta a filmeket (Marvel) De nincs igazán közük egymáshoz.
Majdnem leírtam h eddig az Interstellar a legjobb film, de az 2014-es. Az új Star Wars remélhetőleg elképesztő lesz, fő az optimizmus! :D
A legrosszabb, szintén majdnem leírtam a hetedik fiút, de az is 2014-decemberi (majdnem) :D nos szerintem fantasztikus négyes elég gáz lett- összesen 3 perc akciójelenet van a legvégén.. :/ :/
Legjobb: Bosszúállók: Ultron Kora (a Star Wars 7 majd átveszi a helyét valószínűleg)
Legrosszabb: A Szürke 50 Árnyalata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!