Emlékesztek még a Csacska Angyal sorozatra?
Sziasztok!:)
Szeretnék egy kérdést feltenni....
Nem tudom mennyire emlékesztek de 2004-2006 sugározták a magyar tévék a Csacska Angyal sorozatot.....
Én már felnőtt vagyok,de a ami napig nyomott hagyott bennem a sorozat
egyszerüen azok után a váratlan fordulatok után,szerelem,béke,házasság,legyőzte a gonoszt stb stb Floricienta...
Egyszerüen mai napig megmaradtak bennem azok a mondatok,azok a szép idézetek amit Floricienta mondott....
És mivel benne vagyok a Film szakmába nemrég találkoztam az egyik szereplővel..
És még jobban így felkavart,szó szerint hiányzik a sorozat...
Nem tudom ez már beteges szerintetek??😂
És Argentinaba is ez végett akarok elmenni....(mivel ott készült a sorozat)
Ti hogy vagytok vele?🙂
Nektek is hiányzik?
Várom válaszaitokat!!:)
Emlékeztek* bocsanat, de egy film iparban tevékenykedőtől ez nagyon szemet szúrt.
Egyébként emlékszem rá, de magára a tortenesekre nem igazán.
Hogy emlékszem -e??
Tesómmal mai napig szállóige nálunk a "Valaki nagy bajban vaaaan" dalocska és az "IDDDIÓTA!!!" megszólalás :D :D
Pont pár napja kezdtem el újra videókat nézni és a dalaikat hallgatni. :) Néha néha nálam is előjön, és hiányoznak a "régi szép idők". Már én is felnőtt vagyok, és néha hülyének is érzem magam, mert elég gyerekesnek tűnhetek, de jólesik nosztalgiázni. Imádtam a romantikát és Flor személyiségét, és mély nyomot hagyott bennem az egész sorozat. Szerintem még többször újra fogom nézni.
Kivel találkoztál?
Előző vagyok, én sem értem, miért nincs fent az a kb 20 rész. :/
Nekem egyébként a második évad a kedvencem. Fedét is bírtam, de szerintem Max sokkal jobban illik hozzá, meg nekem a színész is jobban bejött. :)
Jó lenne, ha még ismételnék valahol, talán akkor jobb minőségben fent lehetne az interneten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!