Pasht kérdése:
Valaki megtudja mondani meg is miert csinalja ezt az sc2?
2014. ápr. 21. 21:27
2/5 anonim válasza:
Képes voltál lefotózni telefonnal? Ejj, Bélám :D
Amúgy ebből nem lehet megtudni semmit. Az angol szöveg nem arról ír, hogy mi volt a probléma. A megfelelő angol nyelvű honlapon tudsz érdeklődni erről. Leginkább úgy, hogy a lehető legrészletesebben leírod, hogy mikor tapasztaltad a hibát, milyen gyakran tapasztaltad a hibát (azaz azt, hogy ismétlődik-e), milyen vasat használsz, stb.. Úgyis kérdezni fogják, mert ebből a képből semmire nem lehet következtetni.
3/5 A kérdező kommentje:
tudom mar egyszer vegig futottam ezt egy gmmel..es rendszer rakas lett a vege! a lenyeg az az lenne ha valaki talalkozott mar ugyan ezzel a hibaval, es sikerult megoldania akkor, meg is h a faszba kell..?
2014. ápr. 21. 22:28
4/5 anonim válasza:
Pontosan azt írtam le neked az előző kommentemben, hogy ebből még az SEM állapítható meg, hogy vajon olyan hibáról van-e szó, amivel más is találkozott :D
Sok sikert :P
5/5 A kérdező kommentje:
nem nem.. ezt egy valami okozza ez tuti!
2014. ápr. 21. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!