tulajdonképpen golf csak kisméretű frizbivel. egy adott helyről indul az ember, a cél, hogy egy adott helyen felállított különleges láncketrecbe beletaláljon. a következő dobást (ha elsőre nem megy) onnan kell dobni, ahol a frizbi megállt.
a számolása is olyan, mint a golfnak.
itt van róla több:
http://en.wikipedia.org/wiki/Disc_golf
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-08-26 17:38
A kérdező kommentje: Ez sem lehet rossz, köszönöm a választ, de nem erre gondoltam. itt adott egy fa játékpálya, kb másfél méter hosszú, oldalfalakkal, az egyik rövidebb oldalától kb40cm -re bezárólag négy ´odú˝ olyan egérlyukszerű bemenettel. Oda kell a fakorongokat be- hát nem dobni és nem is gurítani, hanem lökni..vagy nem is tudom hogy mondjam, és van ott egy akadályozó léc is, ami nem enged bizonyos távolságon túl lökni. 1-3-4-2 a kapuk fölötti szegecsek száma. Gondolom, az azt jelenti, ha oda pl az 1-es alatti kapuba bemegy a korong az 1 pont és így tovább. De nem hiszem, hogy csak ennyi a szabály :) ha valaki ismerné, jelezze. Köszönöm szépen és az előző választ is, hiszen azt nem is ismertem és biztosan jó játék lehet.
A komment megírásának időpontja: 2008-08-26 22:24
Szia!
Szerintem te a sjoelenre gondolsz. Ha beszélsz angolul, itt olvashatod a szabályokat: http://en.wikipedia.org/wiki/Table_shuffleboard#Game_play
A lap alján írnak a sjoelbakról.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-10-22 14:36
A kérdező kommentje: igeeeeeen!!!! kösziii :)
A komment megírásának időpontja: 2008-10-23 20:36
Nincs mit :)
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-10-26 13:11
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!