Mit gondoltok? Véleményeket szeretnék készülő fantasy könyvemhez amely valószínűleg az ősszel fog megjelenni.
Nem kívánkozom kötekedni, mert amúgy se lenne értelme, de azért elmondom a véleményem. A történet maga nem rossz, csak a téma túl elcsépelt mostanában. A kis részletbe sok helyen van elgépelés, vesszőhiba, ezért remélem, hogy akár Te, akár a kiadó korrektora teljesen leellenőrizitek az egész kéziratot, mielőtt nyomdába került, aztán pedig nagy eséllyel a boltokba.
A címe Bloody Moon lesz? Melyik kiadóval adatok ki? Mindenesetre sok sikert a könyvedhez!
Ó, értem. Akkor bocsánat az "elcsépelt” kifejezés használata miatt. Az se árulhatod el, melyik kiadó adja ki a könyved? Mert szerintem ezt el lehet mondani – ha már részletet közölhettél.
Utolsó válaszoló.
Szijja!
Én vok az akinek írtad, hogy kb 10 kérdéssel arrébb linkeltél be ilyen cuccot satöbbi satöbbi....na mind1. Mielőtt megsértődnél elárulom most olvastam először ezt és engem is meglepett.:O Az én történetemen már elég régóta dolgozok, de nem tervezem hogy kiadatom, hiszen még nincs is kész és még elég sokminden csak fejben van megfogalmazódva....Az én történetem és a te könyved között csak annyi a közös hogy át tud változni és itt pont. Az enyémben semmilyen indiánság nincs meg ehhez hasonlók. Egészen más történet. A közös pedig az alakváltó. Szóval ez tök fölösleges csak azért mert a két történetben van valami hasonló....köszönöm. És gratulálok hogy ki fogják adni a könyvet, 16 évesen ez már valami....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!