Kawada2365 kérdése:
Ha vége a járványhelyzetnek...milyen újításokat, új szolgáltatásokat tudnátok elképzelni egy könyvtárban, hogy a fiatalok számára (tinédzser korosztály) is vonzó legyen a könyvtárba járás?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy vannak olyan könyvtárak, ahol van lehetőség különböző konzolokon játszani, de ezt a lehetőséget sajnos, elsősorban az anyagiak határozzák meg. Valami olyasmi megoldást keresnék, amely vagy nem, vagy nagyon minimális összegbe kerül. Köszönöm, ha válaszoltok!2021. márc. 5. 11:37
1/5 anonim válasza:
miért kell vonzó legyen? ha vkinek kell egy könyv, elmegy a könyvtárba, kiveszi, ennyi. ez nem valami pláza vagy tudom is én, hogy vonzóvá kelljen tenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezzel nem segítettél sokat. Megkérdezném, hogy a pláza miért kell, hogy vonzó legyen, de inkább nem teszem.
2021. márc. 5. 16:41
3/5 anonim válasza:
Igaz nem új szolgáltatás. De ha csináltok egy facebook vagy egy instagram oldalt(mindkettőt a legjobb) és MINŐSÉGI képeket raktok a fel a könyvekről, amelyek ugye vannak a könyvtárakba és az már elég jó marketing szerintem.
Különböző könyves idézeteket kirakni, igényes modern háttérrel.
Ez annyit dob egy könyvtáron, hogy biztos többen mennének.
Ez minden boltra, üzletre igaz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Facebook oldalunk már van, napi idézetekkel és képekkel, pont úgy, ahogy írtad :) :)
2021. márc. 5. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!