A Végzet Ereklyéi című könyvsorozatot érdemes elolvasni?
Szerintem érdemes elolvasni, viszont ha az egész Árnyvadasz univerzumot el akarod majd olvasni akkor érdemes egy ajánlott sorrend szerint haladni mert sok lehet a spoiler. Viszont az biztos hogy a sorrend folyamatosan változik mivel még nincs teljesen lefordítva az egész univerzum.
Illetve megéri akkor elkezdeni, ha sok az időd mert nagyon sok kötete van( bár több generációt mutat be )
Köszönöm szépen a válaszokat!
#5-ös, váltogatom más műfajú könyvekkel, mert egy műfajra hamar rá tudok unni, ha fantasy közben nem csempészek be mondjuk valami lazább romantikus van ifjúsági könyvet. Elkezdtem a Csontvárost, és nagyon tetszik. A spoilerek nem zavarnak, sőt, néha szeretem is, ha tudom, mire számíthatok.
Ajánlanátok sorrendet az Árnyvadászhoz? 😊
A végén van egy ajánlott sorrend illetve a szöveg is elmagyarázza.
És szerencsére nem tartalmaz olyan sok spoilert. De a cikk régebbi így van amihez oda van írva hogy angolul de már megjelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!