Elolvastam a Midnight sun-t a 12. fejezetig, nem tudom, hogy vannak-e már további részek de ha igen, akkor honnan lehet letölteni, vagy bármilyen romantikus Twilight-hoz hasonló könyveket?
A Midnight Sun csak 12 fejezetes, mert nem fejezte a az írónő. Ha kell a többi könyv akkor itt van :)
NEW MOON/ ÚJ HOLD: *****
ECLIPSE/NAPFOGYATKOZÁS: *****
BREAKING DAWN/TÖRÖTT HAJNAL: *****
Csomagoltak WinRar kell hozzá amit innen tudsz letölteni:
[link] (magyar és a kép alatt van a letöltő link)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A Midnight sun-ból tényleg csak 12 fejezet van meg! SAJNOS!!:( De egy blogban, mintha azt olvastam volna,hogy amerikában a nyár végén fog meg jelenni...
Szóval,ha kacsa akkor bocsi. Mindenesetre én bizakodó vagyok! (Ha vkinek kéne vmelyik rész az csak írja ki az e-mail címét és ahogy tudom küldöm is!!:))
nem nagyon lehet úgy vége szerintem, mert a midnight sunban nem új sztori van hanem a régiek, más szemszögből.
Egybként bocsi az okoskodásért de a Breaking downt törött hajnalnak fordítani iszonyú vicces:D:D maradjunk a hajnalhasadásnál, annak van értelme:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!