Valaki olvasta Agatha C: A fogorvos széke c könyvet?

válasza:Agatha-tól már 8 könyvet olvastam. Nagyon szeretem. Conan Doyle-tól csak 3-at.
Ma felmentem az alexandria oldalára, és ott volt toplistán, sok jó könyvet megelőzve, azért gondoltam, hogy akkor biztos jó lehet. Vagy csak azért volt toplistán, mert most jelent meg(most jött ki az újabb kiadás)?Köszi:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem érzéstelenítő nélkül tömte be, és még így is eléggé rossz érzés volt hogy már előtte kiszedte belőle az idegeket? Rossz a fogorvosom szerintetek azért, mert nem adott érzéstelenítőt?
Márciusban voltam fogorvosnál, fogkőlevétel volt. Megmutatta, hogy kell helyesen fogat mosni, de ettől nem javult lényegesen, sőt, szerintem azóta képződött még valamennyi fogkő is, legalábbis a felülete már nem olyan sima, mint a fogkőlevétel után volt. Fáj is egy...
melyiktől tartasz kevésbé?
hogy csak a műtő eszközt látod meg a beteged és felvágod a hasát meg ilyenek.
Eddig sajnos sehol nem találtam meg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!