Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen a blogom?

Milyen a blogom?

Figyelt kérdés

Gondolkodom , hogy abbahagyom mert nem kapok semmilyen féle visszajelzést.

Kérlek segítsetek ,köszi :)

A blog : [link]

2013. ápr. 15. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Hát hogy is mondjam úgy, hogy ne sértődj meg? Nos... nem jó...

Bővebben:

-Már a címsorban durva helyesírási hibák ütötték meg a szememet. Tele van elgépelésekkel, pedig az lenne az alap, hogy amit leírsz, azt átfutod még egyszer, mielőtt rákattintasz az "Elküldés" gombra.

-Már a címsorban egy számomra ismeretlen kifejezéssel - D. I.Y. - találkoztam. Lehet, hogy én vagyok lemaradva, de akkor sincs gőzöm sem, hogy ez mit jelent.

-A továbbiakban tökéletesen érdektelen dolgokról írsz olyan stílusban, ami még egy féldöglött orangutánnak sem keltené fel az érdeklődését. Mégis ki a megveszekedett, kaporszakállú, hétszertekert mennykövet érdekel az, hogy TZ-t írtatok?

-A tipikus kezdő mondatod: "Sziasztook!" Nos, erre már nem is tudok mint mondani. De ha látnád az arckifejezésemet, nem is volna szükség szavakra.

-Jól van, olvassunk tovább. Pitbull. Ja, az valami sztár. Oké. Lejjebb sminktippek. Ekkor a jobb oldalra pillantva meglátom, hogy divattervezőnek készülsz. Oké, szíved joga.

-Végezetül ez a bugyirózsaszín háttérszín. No, ez legalább megérdemel egy jó pontot, abszolút illik ugyanis a blogod témáihoz és színvonalához.

Figyelj, én alapvetően egy elég jóindulatú ember vagyok, és senkinek sem szeretek fájdalmat okozni. De visszajelzést kértél, hát megkapod.

Ez bűn rossz.

De valami elképesztően.

Katasztrofálisan.

TÖRÖLD!!!

2013. ápr. 15. 21:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A helyesírási hibákra figyelni fogok, de a legtöbb hiba amit felsoroltál, nem volna furcsa ha régóta néznéd a blogom. De változtatni fogok, hogy aki csak ide kerül értse.

(Pl. "Pitbull"-nak hívom a "Red-Bull"-t , mert nagyon jók a kerékcserénél a Pit-ben)

2013. ápr. 16. 08:21
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ez a Pitbull-Red Bull dolog fel sem tűnt. Nem ilyesmikre gondoltam, hanem az olyan, nyilvánvaló figyelmetlenségi hibákra, mint pl. "szoktamr á szórni" (majdnem a legelső mondatban), valamint az olyan súlyos hibákra, mint pl. Én nagy kezdőbetűvel.

Hogy kit miért hogyan hívsz, az ezek után már lényegtelen. Ezek eltörpülnek a helyesírási hibáid és a - figyelmetlenséget, igénytelenséget sugalló - elgépeléseid mellett.

2013. ápr. 16. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Hogy milyen volt? Egyszerűen B.O.R.Z.A.L.M.A.S. Mit gondolsz, mégis kit érdekel az életed? És, hogy divattervező akarsz lenni... Ah-ha. És terveztél már valaha valamit is? Mert az, hogy elmész shoppingolni, vagy kifested a körmödet, és naponta 100 mázsa sminket kensz magadra nem tesz divattervezővé...

Komolyan mondom, hogy csak sajnálni tudlak, hogy ha 15 évesen így sminkeled magad, és piálgatsz is.

2013. ápr. 17. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdésnek nem olyan rossz. Van még mit tanulnod a blogolást illetően,de nem annyira borzalmas. Javítsd ki a helyesírási hibákat!
2013. ápr. 17. 16:59
 6/11 A kérdező kommentje:

Ha nem érdekel az életem akkor ne olvasd. Az, hogy nem raktam még fel a rajzaimat, annak valószínűleg megvan az oka. Nem kenek magamra 100 mázsa sminket. Nem ismersz. Ha visszaolvasol , rájöhetnél, hogy csak szemhéjtust használok szempillaspirállal.Esetleg egy kis alapozót. Ha erősebb sminket csinálok, akkor sem megyek sehova, hanem gyakorlok. (Attól, hogy divattervezőnek készülök lehetnek hobbijaim.)Piálgatás: Nem ismered a mai fiatalokat?!?! Elmentem életemben kétszer egy PUBBA (nem kocsmába)és ittam egy sört. Húha... De példa okáért nem füvezek. Nyugodtan megengedhetem magamnak ezeket, mert az iskolába kellőképpen jól teljesítek. (Kivéve pár tantárgyat) ÉS HOL AZ ÉLETBEN VAN HELYESÍRÁSI HIBA????? PÉLDÁKAT HOZZATOK!

Puszi

2013. ápr. 17. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:

"HOL AZ ÉLETBEN VAN HELYESÍRÁSI HIBA????? PÉLDÁKAT HOZZATOK!"

Nézzük hát az első bekezdésben található helyesírási, figyelmetlenségi, fogalmazási, stilisztikai és egyéb nyelvtani hibákat:

megérkezett s - megérkezett után vessző

Végre a tavasz is megérkezett s elkezdtek kirügyezni a fák és az utcák fényárban úsznak. - Az ilyen mondatokat szokta a tanár hullámvonallal aláhúzni. Végre a tavasz is megérkezett, elkezdtek rügyezni a fák, és az utcák fényárban úsznak. - Így lenne helyes.

kedven - kedvenC

bimbóznak ki - Olyan szó, hogy kibimbózni, nincs. Bimbózni, rügyezni, rügyet bontani, rügyet fakasztani, virágozni, vagy kivirágozni.

egy srácról álmodozom. (Pontosabban kettő) - Pontosabban kettőRŐL.

álmodozok - álmodozoM

2013. ápr. 18. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez a rózsaszínes cukormázos külső direktbe megy? :D Amúgy nem rossz a színt leszámítva. Mennyi idős vagy?
2013. ápr. 18. 12:54
 9/11 A kérdező kommentje:

Azt fogalmazási hibának hívják, nem helyesírásinak..... A lehagyott betűkre/ragokra figyelni fogok.

A stílusát szoktam változtatni, most akarok egy tavaszi témát , de a Blogger nagyon nehezen engedi. 15 éves vagyok. De sokkal érettebb vagyok a koromnál. A kor csak egy szám, ami meghatározza, mióta vagyunk a világban valamilyen cél érdekében. Majd erről is írni szeretnék, de ahhoz le kell majd ülnöm egy egész délutánra (minimum), mert én ezt nagyon fontosnak tartom. Azért, hogy normális bejegyzést hozzak össze kell neki egy kis idő. (Ami nem nagyon van.)

2013. ápr. 18. 14:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Unalmas. Egy ember nem azért olvas blogot hogy más ember életének minden mozzanatát megtudja. Unalmas, tele hibákkal. Hagyd abba, senkit sem érdekel.
2013. máj. 18. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!