Aki Végzet ereklyéi könyvsorozat rajongó, az mit gondol, hogyan fog végződni a történet?
Szerintem a magyar rajongói oldalon fogsz tudni erről igazán jót beszélgetni :)
Itt találod őket. Én is gyakran megnézem a friss híreket náluk.
Hogyan hallhattál negatívat egy olyan regényről, ami csak jövőre jelenik meg?
Szerintem Magnus és Alec kibékülnek, muszáj, hogy kibéküljenek, meghalok, ha nem békülnek ki. Izé... Örülnék, ha Sebastian életben maradna, nagyon bírom őt, de figyelembe véve a Valentine-nal történteket, valószínű, hogy inkább meghal szegénykém. Biztos valami szimpatikusabb mellékszereplő is meghal majd, ahogyan az Üvegvárosban történt.
Az írónő azt nyilatkozta, hogy öt főbb szereplő fog meghalni.
Lenne egy ironikus hangulata, ha Magnus halna meg, és kinézem az írónőből, hogy megcsinálja.
Joycelin és Luke is valószínüleg menni fog, túl boldogok voltak.. ez rossz jel.
Lightwood szülők szintén esélyesek.
Sebit sokan látnák halottan, és a történet végére ki is kell valahogy ikatatni, de talán pont ezért fog élni (mondjuk egy agymosás után, hogy kicsit átérezhesse amit tett)
Hááát... Remélem Malec páros megmarad:)
Ők messze a legjobbak ebben a sorozatban, ha meghalnának, akkor egy fél világnyi rajongó szívét tépné ki az írónő. De hát ő fogja tudni... És nem sokára mi is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!