Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna gimi tartalmas...

A Szent Johanna gimi tartalmas, intellektuális vagy egy felületes trash vagy a között lavírozó opusz?

Figyelt kérdés

2013. szept. 30. 07:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Az SZJG 11-15 éves kórú tinilányoknak írt romantikus suliregény.
2013. szept. 30. 08:01
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
A szóban forgó könyv egy alacsony színvonalú, a realitástól elrugaszkodott, a fogyasztóközönség érintett rétegének igényeihez szabott és az alapján készült felületes, irodalmi szempontból értéktelen könyv. A te szavaiddal élve trash.
2013. szept. 30. 14:29
 3/11 anonim válasza:
64%
Ez egy tiniregény, ami egy lányról szól és annak a szerelmi életéről. Valakinek tetszik, valakinek nem. Én olvastam, nekem tetszett. 14/L
2013. szept. 30. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerző bevallottan egyszer sem olvasta át a műveit, emiatt sok ellentmondás, következetlenség van benne.
2013. okt. 1. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem egy nagyon jó,izgalmas,és emellett humoros könyv!! Mindenkinek ajánlom,legyen fiú vagy lány, 40 éves alatt vagy fölött!!! Minden korosztálynak tökéletes regény!!
2013. okt. 1. 20:16
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Már a kérdés is szarkasztikus szerencsére a jó irányba remélhetőleg, de természetesen szar, és azzal nem lenne gond hogy a szerző meggazdagodott belőle, csak hány mennyien lettek szellemi szegények ezen mű olvasásától, és mennyiekkel volt közömbös.
2013. okt. 3. 00:25
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Már ne is haragudj de hogy lenne alacsony színvonalú, amikor kb fél ország odavan érte? -.-" Ezzel a könyvvel legalább Leiner Laura elérte, hogy a fiatalok a TV meg számítógép helyett inkább olvassanak! Én is amint megjöttem az iskolából, megtanultam és rögtön olvastam tovább az SzJG-t, nem pedig a Facebook, meg a net meg stb. Persze ízlések és pofonok, kinek tetszik, kinek nem, de azért ne mondjad már egy népszerű és közkedvelt könyvre, hogy alacsony színvonalú. ._."
2013. okt. 4. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Amit mondtam a 2. válaszolónak szólt. Ja meg annak aki még azt mondta rá hogy sz*r.
2013. okt. 4. 18:40
 9/11 marietta99 ***** válasza:
30%

Ahogy az előttem szólok mondták,ifjúsági sorozat,szerelmes,tiniknek szól,de rengeteg felnőttet ismerek,akik szeretik.:)

Ez a kérdés pedig annak szól,aki degradálta a könyvet:Olvastad?Tudod,miket ir le benne az irónő?Vag netán te is boritóról és mások véleményeiből szűrted ki a sajátodat?Már meg ne haragudjál,de ha nem olvastad,akkor olvasd el és vonatkoztass el a szerelmi száltól,meg a tini szlegektől,és gondolt át,milyen karakterek,helyzetek vannak benne.Mert Laura csupa olyat irt,ami a fiatalok javára válhat.Pl:fajgyűlölést hozza fel(mármint hogy ne itéljük el a másikat,mert más mint mi),az ital és tudatmódositók ellen van(a szereplők élből nem isznak és nem drogoznak),a helyes viselkdés,és nem utolsó szempont a szexuális téma,amire az irónő nem tér ki részletesen,csupán annyi,hogy várjunk amig készen nem állunk,ne hagyjuk magunkat stb..A főszereplőnek pedig példamutató magatartása,kitűnő tanulmányi eredménye,és normális,átlagos stilusa van.Szerintem egyáltalán nem szar - ahogy te fogalmaztál - mert olyan dogok vannak benne,amire a tv/internet pont az ellenkezőjét részesiti előnyben.Ha pedig olvastad,és úgy szidod a könyvet,el nem tudom képzelni,miket olvastál te tizenévesen.Mert ennyi idősen nem Paulo Coelho könyveket kell olvasni csak.Bár sokkal mélyebb és komolyabb műfaj,de akkor sem tinédzsereknek.Részemről ennyi :)

14/L

2013. okt. 4. 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7. A színvonal és a kedveltség nem jár együtt, egymástól független dolgok, Mónika show-t is sokan szerették bármennyire színvonaltalan is volt.
2013. okt. 5. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!