A Szent Johanna gimi tartalmas, intellektuális vagy egy felületes trash vagy a között lavírozó opusz?
Ahogy az előttem szólok mondták,ifjúsági sorozat,szerelmes,tiniknek szól,de rengeteg felnőttet ismerek,akik szeretik.:)
Ez a kérdés pedig annak szól,aki degradálta a könyvet:Olvastad?Tudod,miket ir le benne az irónő?Vag netán te is boritóról és mások véleményeiből szűrted ki a sajátodat?Már meg ne haragudjál,de ha nem olvastad,akkor olvasd el és vonatkoztass el a szerelmi száltól,meg a tini szlegektől,és gondolt át,milyen karakterek,helyzetek vannak benne.Mert Laura csupa olyat irt,ami a fiatalok javára válhat.Pl:fajgyűlölést hozza fel(mármint hogy ne itéljük el a másikat,mert más mint mi),az ital és tudatmódositók ellen van(a szereplők élből nem isznak és nem drogoznak),a helyes viselkdés,és nem utolsó szempont a szexuális téma,amire az irónő nem tér ki részletesen,csupán annyi,hogy várjunk amig készen nem állunk,ne hagyjuk magunkat stb..A főszereplőnek pedig példamutató magatartása,kitűnő tanulmányi eredménye,és normális,átlagos stilusa van.Szerintem egyáltalán nem szar - ahogy te fogalmaztál - mert olyan dogok vannak benne,amire a tv/internet pont az ellenkezőjét részesiti előnyben.Ha pedig olvastad,és úgy szidod a könyvet,el nem tudom képzelni,miket olvastál te tizenévesen.Mert ennyi idősen nem Paulo Coelho könyveket kell olvasni csak.Bár sokkal mélyebb és komolyabb műfaj,de akkor sem tinédzsereknek.Részemről ennyi :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!