A Varázsló gyerekek hol tanulnak meg írni, olvasni és számolni?
Igen itt van az a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__5205478-a..
Vannak benne értelmes válaszok.
Az én álláspontom: a mugliivadékok,mint Hermione iskolába járnak 4-ig. Harry is jár,mert muglikkal él.
Az aranyvérűek nyilván nem mennek iskolába, ahogy te is említetted, akkor nem lennének hülyék a muglik világához..
A félvérűek hát, ha az egyik szülő mugli és mugli városba élnek, hát nem tom akkor elég nagy a feltűnés hogy a gyerek nem jár iskolába, meghát nem lehet tudni hogy a gyerek nem-e lesz kvibli. Semaus van Dean már nem tusom melyik de az egyik fiú Harry szobatársai közül így van,neki az anyukája boszorkány, és ő járhatott suliba, mugli focicsapat posztere van, tehát nem olyan helyen laknak ahol nem tudott megismerkedni a muglikkal. Meg hát az apja se tűnhetett csak úgy el a csládja elől, meg gondolom nem is akart.
De az olyan félvérűek ahol mindkét szülő varázsló pl.mint Harry vagy Harry gyerekei vagy éppen Hermione és Ron gyerekei. Na ott más a helyzet hisz mindkét szülő beépül a varázslótársadalomba, olyan helyen élnek és nevelik a gyerekeiket ahol varázslók élnek, tehát tanítókkal oldják meg a helyzetet vagy saját maguk tanítják őket..
Kocsis Boglárka, ez melyik könyveben van benne?
szívesen elolvasnám azt a részt.
Na, ezen már én is gondolkodtam.
Harry és Hermione esetében (és az összes muglik között nevelkedett gyerekeknél) egyértelmű, hogy iskolába járnak, ott megtanulnak mindent.
Az aranyvérűek pedig szerintem otthon, a szüleik révén tanulják, nem hiszem, hogy tanítót hívnának vagy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!