Orsicii kérdése:
Valamelyik reszben benne volt az hogy draco es hermione csokoloztak?
Figyelt kérdés
mert en ugy tudom hogy nem de valaki nekem ezt mondta....2015. aug. 24. 17:35
2/16 anonim válasza:
Csak Hermione ökle találkozott Malfoy képével.
3/16 anonim válasza:
Fanfiction-ökben, az eredeti könyvekben az sem derült ki, hogy Piton Harry apja, meg Voldi se volt az.
4/16 anonim válasza:
Utolsó a fanfiction szó mit mond neked?
Egyáltalán nem Piton Harry apja...
5/16 anonim válasza:
Ezt én sem értettem a filmben. Mivelhogy Piton valami olyat hord össze, hogy nem James az apja Harrinek, mivelhogy Lili neki is tetszet... Szóval akkor most ki az apa?
(Bocs, hogy itt kérdezem)
6/16 anonim válasza:
Ja, és sehol sincs semmiféle csók
7/16 anonim válasza:
Nem Piton Harry apja...Egy csomószor elmondták hogy a szeme kivételével az apjára hasonlít.Ahogy ez a csók is csak valami fanfiction ez is.
8/16 anonim válasza:
Aki nem érti a 3-as válaszoló írását, annak elmagyarázom!
Azt írta, hogy a csók csak fanfic-ekben csattan el, ahogy Harry apja is James, nem Piton vagy Voldi, az szintén csak a fanfic-ekben szerepel.
9/16 anonim válasza:
Én tisztában vagyok vele mit írt csak leírtam annak aki tényleg azt hiszi :D
10/16 anonim válasza:
Nincs csók mert ez Harry Potter könyv, nem Dramione Fanfiction!
#3 válaszoló, arról nem te tehetsz hogy páran nem tudnak olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!