Al Pacino vagy Robert De Niro?
Figyelt kérdés
melyiket szereted jobban?
Tudnád esetleg indokolni választásod? :))
2010. dec. 27. 00:26
3/8 anonim válasza:
Mindkettőt imádom.Talán Pacino, de csak az ördög ügyvédje miatt.:)
4/8 anonim válasza:
Al Pacino.
A keresztapa, a sebhelyesarcú.Ezek miatt kedvelem őt jobban.
5/8 anonim válasza:
Mindketten nagyon jó színészek,és mindkettő filmjeit szeretem,de a Fedőneve: Donnie Brasco,Az ördög ügyvédje,A sebhelyesarcú miatt Al Pacino-t mondom.
6/8 anonim válasza:
Al Pacino annyira jó figura hogy jó nézni bármit is játszik
meg hát ő Tony Montana
8/8 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretem mindkettőt:) Szerintem ők ketten a világmindenség legnagyobb színészei:D:D
De Alt jobban szeretem. Mint színészt, mint embert és mint pasit is(bár már öreg, de régen... ááááh:)
Tényleg úgy van, hogy bármit játszik, le se tudom róla venni a szemem. Olyan a kisugárzása, a mimikája, a mozgása, valami hihetetlen dinamikus, lehengerlő.
És mint ember is nagyon szimpatikus, legalábbis Lawrence Grobel könyve meg az interjúi alapján mindenképp:))
2010. dec. 27. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!