Nektek melyik a top 5 dubstep?

válasza:Már régóta nem követem úgy, a dubsteppet, ahogy még anno 2008-9 körül, de:
Buraka Som Sistema - Hangover (IllSkillz Remix)
www.youtube.com/watch?v=6M-XxX-ILZA
Excision & Downlink - Crowd Control
www.youtube.com/watch?v=6M-XxX-ILZA
David Heartbreak - Rebel (TrollPhace Remix)
www.youtube.com/watch?v=t_Mt3a9esfQ
KillaGraham - Clowns
www.youtube.com/watch?v=CjpDfUty5Ck
JumoDaddy - Black Horse
www.youtube.com/watch?v=6HBjIlEW6aA
meg Snails munkásságga, #vomitstep!

válasza:Knife Party - 'Bonfire'
www.youtube.com/watch?v=e-IWRmpefzE
Knife Party - 'Sleaze'
www.youtube.com/watch?v=7X7kbTjztL8
Meg & Dia - Monster (DotEXE Dubstep Remix)
www.youtube.com/watch?v=-0oZNWif_jk
Empire Of The Sun - Alive (Zedd Remix)
www.youtube.com/watch?v=KYn9HtoP3vA
Porter Robinson - Language
Funtcase-Ghosts
www.youtube.com/watch?v=MaqWIVUcGXM
Eptic-Fools
www.youtube.com/watch?v=sseANMlrRWA
Barely Alive - Sell Your Soul (Ft. Jeff Sontag) (Eptic Remix)
www.youtube.com/watch?v=B9mFXbFzReg
Snoop Lion & Collie Buddz - Smoke The Weed (Barely Alive Remix)
www.youtube.com/watch?v=MK9r9Cc_Piw
Collie Buddz - Come Around (Barely Alive Remix)
Kapcsolódó kérdések:
Ma reggel a petőfi rádióban hallottam skrillex-bangarang számának egy remikét, amiben elsőre mintha pitbullt hallottam volna. a lényeg, hogy valamilyen spanyol nyelvű zenével volt össze mixelve, de sehogy se találom. van aki ismeri?
Keresek egy zenét már nagyon régóta Egy vékony hangú lány énekel benne azt hiszem dubstep stílusú és mikor beindul a csaj valami ilyesmit énekel: I just wanna stay it (de nem 100%). Nagyon fontos lenne
Nem tudom, hogy hogyan kereshetnék rá. Talán úgy tudnám legjobban definiálni, hogy a klasszikus és az elektronikus(vagy dubstep) zenét keverték össze. Egyszer hallottam, akkor is csak futólag, de azóta mozgatja a fantáziám, és nem találok egy ilyet sem. Ha hallgattok,...
Én többféle műfajt is hallgatok , de talán mégis rockot legtöbbször , de ettől függetlenül nem kategorizálom be magam zenei divatirányzatokba , "ami megtetszik" alapon szoktam zenét hallgatni. Nincs bajom a rockerekkel ,rengeteg jó arc van közöttük , ugyanakkor sok...
Egy bizonyos személyt szeretnék letiltani, hogy ne kövessen vagy ne láthassa a profilomat vagy hasonló. Meglehet ezt oldani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!