Ha összeállítanának egy top 10-es a világ legeslegjobb slágereit, szerintetek benne lenne a Green Day-től a Boulevard of broken dreams és a OneRepublictól az Apologize?
Ízlés kérdése, de szerintem nem.
Az én személyes top 10-em:
1. Travis Scott - 90210
2. Earth, Wind & Fire - September
3. Abba - Dancing Queen
4. Behemoth - Blow Your Trumpets Gabriel
5. MVMB - Australiens
6. Travis Scott - Drugs You Should Try It
7. Ghost - Cirice
8. AC/DC - You Shook Me All Night Long
9. Kool & The Gang - Celebration
10. Yung Lean - Miami Ultras
Nézzük meg a dolgot egy másik szempontból...
Biztos láttál már sok top-10-es listát a youtubeon, és valószínűleg az is feltűnt, hogy az összes lista lényegébe szar. Az első helyen közhelyes dolgok szerepelnek, és kihagynak egy csomó számodra kedves dolgot, amik szerinted nem maradhattak volna ki. Higy miért? Mert nem lehet objektív listát készíteni, mivel az izlés rendkívül lényeges tényező.
Egyszerű példa, a Sötét Lovag sokaig az IMDB 2. helyén szerepelt, de most is benne van az első 10-ben, valaki szerint mégsem hordott soha szarabb filmet a hátán a föld.
Az én szubjektív listámon egyébként az Awesome Mix Volume 1 második száma biztos rajta lenne a listámon. :)
Az lehet, hogy még akár pár évvel ezelőtt is viszonylag ismert volt a Broken Dreams, de abba nem gondoltál bele, hogy eleve nem rég született meg. 2005...még kisgyerek ez a szám.
Az időtlen klasszikus kategóriába messze nem tartozik bele.
Ízlés kérdése. Én szeretem a Boulevard of broken dreams-t.
De nem lenne benne még a saját top 100-as listámban sem. Nem is tudnék ilyen 10-es listát összeállítani...De nekem minden bizonnyal benne lenne a Beautiful day a U2-től. Tehát teljesen ízlés kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!