Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jó oldalai annak, hogy szingli vagyok?!
Boldogtalan vagyok miatta, hogy szingli vagyok, valamikor nagyon!! 🥺🥺🥺🥺
Tizzennyolc éves vagyok, ősszel leszek tizenkilenc éves.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Nincs vita, veszekedés, féltékenykedés, kételyek.
Van időd arra, amit szeretnél. Mehetsz mindenféle programra, tanulhatsz, csinálhatod a hobbidat. (Ha van valakid, akkor kevesebb időd van, és ha nem szereti azokat csinálni, amiket te, akkor kevesebb időd jut rájuk.)
Kötetlenül tudsz ismerkedni, több időd van a barátaidra, több a szabadidőd is.
Nekem sincs senkim, így végre csinálhatok olyan projekteket is, amikbe nem szól bele egy csaj.:)
Hogy Neked miben rejlenek a jó oldalai, azt csak Te magad magadnak tudod eldönteni. Lehet, hogy semmi jót nem látsz benne.
Mi csak azt tudjuk írni, hogy nekünk mi lenne benne a jó, ill. mi benne a jó vagy rossz.
Általában kellemetlen a magány, nincs akihez szólj, aki simogasson, szeressen, bíztasson, vigasztaljon. Viszont senki nem beszél a dolgaidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!