Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik ( az osztálytársam) De egyből nem szeretném megmondani a dolgokat. Nagyon tetszik és nem tudom elfelejteni . Pár napja már beszélgettünk de valami elromlott. Mit akarhat?
Tegnap is beszélgettem vele jól kezdődött de egyszer csak úgy elromlott az egész. Volt ugye az a tervem hogy utalgatok (kérdeztem a véleményét, megtudta hogy azért csináltam a vicceket hogy beszélgethessünk, minden nap próbáltam vele egy kicsit beszélni). De tegnap egyszer csak elromlott a beszélgetés alig válaszolt ha válaszolt is csak egy szavas válasz jött vagy egy smile. Kifogytam a témákból de próbáltam valamit kigondolni. Az utolsó 2 üzenetemet el sem olvasta. Elszomorodtam és nem tudtam mást tenni mint elköszöntem és annyit írtam a végére hogy "hülyeség ez a kirakósdi (ja nem a kockára gondoltam)" Erre elköszönt ő is és vissza kérdezett hogy milyen kirakósdi. Annyit válaszoltam hogy " nem érted mi? :D majd rájössz.."
5 percig ezen gondolkozott majd visszaírt hogy "nem tudom mire gondolsz ő.o"
Aztán így folytatódott az egész:
-nem is baj hülyeség az egész
-??? (nem voltam fent de 2 perc múlva mégis írt még) Ha hülyeség vagy nem akarod elmondani akkor inkább el se kezd
Nem válaszoltam rá még.. Nem tudom mit csináljak..
Ez mit jelenthet amit írt hogy Ha hülyeség vagy nem akarod elmondani akkor inkább el se kezd? Össze rakta a képet és nem kellek neki és ez egy visszautasítás? vagy azt várja hogy mondjam el neki?
Mit tehetnék? Nagyon kell nekem ez a lány nem tudom elfelejteni és nem is akarom! Valami megoldás csak van. Valahogy még rendbe lehet hozni?
Köszi.
Első: tudod ha nem mondom el hogy mi van akkor egy álom megmarad, de ha elmondom az szertefoszlik.
Második: Próbálkoztam mindennel még paródiákat is írtam neki hogy legyen indokom vele beszélni. De már kifogytam mindenből a témákból is. Már el sem olvasta az utolsó két üzenetemet azért írtam azt.
De abból hogy egy kis idő után írta hogy ne mondjam el abból nem az jön le hogy rájött és nem érdekli? Most akkor mit kéne tennem? Mi lenne a jó? Elfelejteni nem tudom állandóan ő jár a fejembe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!