Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyik legjobb barátnőm barátja, mit tegyek?
kérlek kíméljetek hogy r.ibanc meg hasonlók, mert nem vagyok az.
Nemrég szakítottunk a barátommal, 10 hónapig együtt voltunk, szóval nekem nagyon fájdalmas volt az az egész.
A barátnőmékről annyit kell tudni, másfél éve vannak együtt, nagyon jól megvannak, tényleg irigylésre méltó a kapcsolatuk. Mindketten osztálytársaim, van egy társaságunk amiben mindhárman benne vagyunk szóval sok időt töltök velük, múlthéten együtt voltunk nyaralni 7en..
Nagyon jó a viszonyom a barátjával, viszont soha nem éreztem semmit iránta, nem néztem rá máshogy, viszont ez megváltozott úgy két hete. (sőt, amikor még én is kapcsolatban voltam, már akkor is megfordult néha a fejemben, hogy "milyen jól néz ki" vagy hasonlók)
De ez az állapot már tarthatatlan, konkrétan fáj, ha együtt látom őket a barátnőmmel (márpedig ez elég sokszor előfordul). Végigszenvedtem azt az egy hetes nyaralást, persze mindenki azt hitte, hogy a szakításom miatt, de ez nem mindig volt így....
Nem tudom mit tegyek, nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat, mert látom hogy milyen jól megvannak. Viszont amíg ezt érzem, és amíg ez a srác ilyen kedves velem és jó a viszonyunk (a nyaraláson volt hogy tök kettesben mentük le strandolni, annyira jó volt...), addig ez elég nehéz..
Mit tegyek?
17/L
igaz, ri.banc csak akkor leszel, ha megpróbálod elcsábítani :) .
szerintem lépj túl rajta és keress mást. van millió és egy ember akit nem ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!