Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor lehet egy ember szerelmes?
Nemrég olvastam egy cikket amelyikben azt írták h az ember csak 3x lehet szerelmes.
Egyszer a legjobb barátjába de ha szakítanak örökre rosszban maradnak vagy nem lehetnek újra barátok
Másodszorra egy olyan emberbe akiről azt gondolod h jobb mint az előző
És a harmadik pedig az mind2-nél sokkal jobb de ha elveszíted akkor soha többé nem lehetsz szerelmes
Szerintem egy ember TÖBBSZÖR képes szerelmes lenni..
Ebben is van igazság,mert valószinüleg mindenki beleszeretett egy nagyon jó -ellenkező nemű- barátjába (igen -igen ,én is),illetve beleszeretett a "tökéletesbe" hogy lássa,NINCS tökéletes!
A harmadik pedig a párod,aki hozzád tartozik,viszont szerintem nem úgy kell elképzelni ezt a "Nagy Ő" dolgot hogy csak 1 személy lehet neked a megfelelő..Szerintem egy emberre rengeteg "nagy ő" jut..na,a harmadik helyre ez kerül
Ettől függetlenül egy ember többször lehet szerelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!