Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
174-5 centis csaj 173-4 centis sráccal?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, és remélem ő is hasonlót érez, de még nem találkoztunk. Azt mondta, hogy nagyon nem szereti ha alacsonyabb nála egy srác :D Félek, hogy ha élőben találkozunk akkor szembetűnő lesz neki, és nem tudom mit csináljak. Álljak úgy hozzá, hogy ha neki ez baj akkor így jártunk? :D2016. dec. 3. 23:27
1/5 anonim válasza:
igen... valószínüleg szembe fog neki tűnni az az 1-2 cm...... ezt te most komolyan megkérdezted?
2/5 anonim válasza:
En tudom a tutit.. Hat fogd magad es menj el gólyalábakkal a randira, szerinten nem fogja kiszurni, de azért otthon gyakorolj kicsit.
17f
3/5 anonim válasza:
Edzés is adhat néhány centit :D előtte otthon nyújts egy órán keresztül 😁
4/5 anonim válasza:
Igen, én is úgy voltam, hogy alacsonyabbat soha, aztán már a második barátom alacsonyabb nálam.
Jó, ex az idióta komplexusos volt (én voltam a túl magas, a zsiráf, és állandóan ezen rinyált... túl későn szakítottunk, addigra már az önbizalmamat totál letörte), de a párom talpig férfi, imádja a hosszú lábaimat, meg a vékonyságomat, amit ki is mond, így nem zavar a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!