Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom egy hulye faces kérdés, de akkor is a lány mit érzett?
bejelolt facen egy ismeretlen lány, életemben 1-2x ha láttam, gondoltam nem leszek bunkó, így visszajeloltem, aztán rá is koszontem
-szia, ne haragudj, de ismerjuk egymást?
-szia nem.
-akkor miért jeloltél be?
-én nem jeloltelek be, te jeloltél engem.
erre én olyan mérges lettem, hogy letiltottam és a haverom másnap meg is kérdezte, hogy miért jelolok be valakit, ha utána letiltom. mondom wtf???
tudom, hogy nem kéne vele foglakozni, de elgondolkoztam rajta, így kiírtam a kérdést. én lelki betegségre gyanakodok, ha a normális válaszolók kozott bebizonyosul hogy tényleg az, akkor megírom neki, hogy találkozni szeretnék vele és elviszem ot a psichológushoz.
A kérdésem komoly! ha tényleg lelkisérult és nem emlékszik, hogy mit csinál, akkor úgy érzem, hogy segítenem kell rajta!
Jó, de ha komoly is lenne, mi köze van az amnéziának meg a lelki sérültségnek egymáshoz?
És egy 19 éves fiú mégis miért cirkuszolna ezen? :D
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!