Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, inkább idősebb vagy veletek egyidős srácot választanátok? Leírás is fontos!
Ha mindkettő ugyanúgy tetszik, akkor a velem egyidőset.
16/L
Loool hat amelyiknek több penze van, ez konnyu kerdes volt babam johet a kövcsi.
L
Két ember sosem lesz ugyan olyan és sosem fognak csak korban különbözni. :) De ha vennénk két teljesen ugyan olyan embert, vegyük, hogy ugyan az az ember, csak két másik évből jött. Tehát az egyikben 17, a másikban mondjuk 21. Akkor a 21 évest választanám valószínűleg.
De mivel kétlem, hogy ez történt volna, így azt választanám, aki jobban érdekel.
17/L
Én jobban szeretem, ha a pasi idősebb nálam, ha valamennyire érettebb és tapasztaltabb.
15/L
Én inkább az idősebbet választanám. Jobban szeretem ha a fiú nálam korban nagyobb
15l
Én ha ismerkedek, mindig csak idősebbekkel teszem. Nem tudom miért, mindig azokhoz van szerencsém. Velem egykoruval meg meg nem is történt ismerkedés.
Úgyhogy valószínűleg az idősebbet választanám.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!