Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok mennyire fontos nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire fontos nektek a szerelem egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Anélkül el lehet kezdeni egy kapcsolatot?

Légyszíves kort is írjatok, hogy lássan, hány éves véleményét olvasom.

2019. dec. 30. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

A legfontosabb szerintem.

Nem,szerelem nélkül nem kezdek kapcsolatot senkivel,ezért nem volt még senkim,mert várom a varázslatot.🤭

2019. dec. 30. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
1.es válaszoló voltam 19/L
2019. dec. 30. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Én szerelem nélkül is szoktam kapcsolatot kezdeni,mert nyilván beleszeretek .Viszont ha elmúlik akkor tovább lépek.Tehát nekem az elején annyira nem fontos,inkább csak kapcsolat közben.17/l
2019. dec. 30. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Velem mindenki szerelem nélkül kezdeményezett kapcsolatot, végül amiatt is lett vége - ugyanis nem szeretettek belém. 18L
2019. dec. 30. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
A kulso megfog a belső megtart. Csak olyannak aki tetszik aztán majd egymásba esünk vagy nem.es akkor vége a kapcsolatnak.
2019. dec. 30. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fontos, egyértelműen.

17/L

2019. dec. 30. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szerelem nélkül semmi értelme elkezdeni egy kapcsolatot, mert úgyis halálra van ítélve. Inkább jöjjek össze valakivel fél év és nem két hét után, mert akkor teljesen biztos leszek a dologban.

18/l

2019. dec. 30. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!