Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Volt barátnőmmel 1 évig voltunk együtt. 2 hete szakított velem, mert neki már nem megy. Nem szerelmes belém és le akarja zárni. Az utolsó hónapban nagyon jóba lett az egyik o.társával (fiú) és azóta vele kavar vagy nemtudom mit csinálnak, nem is érdekel.
Na de én megismertem az egyik lány osztálytársát, aki nagyon kedves, aranyos, szép és csinos csajszi :)
Kölcsönösen kedveljük egymást, és szombaton randizunk majd.
Szerintetek ebből lesz valami probléma? nagyon gáz hogy a barátnőjével (jó nem olyan barátnők hogy évek óta ismerik egymást és mindent megbeszélnek...) fogok randizni? Mivel kölcsönös a vonzalom és igazából azt sem szeretném h megutálja az exbarátnőm őt...hisz mégiscsak az osztálytársa.
Mit gondoltok?
Magasról szard le :)
Az exed szakított veled ha ezt meglépte ne fájjon neki ha már te mással kavarsz legyen az akárki is ;)
igazából csak a lány tini, én már annyira nem a 20 évemmel :)
Ezért sem tudtam dönteni hogy hova írjam ki + itt többen vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!