Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Volt barátnőmmel 1 évig voltunk együtt. 2 hete szakított velem, mert neki már nem megy. Nem szerelmes belém és le akarja zárni. Az utolsó hónapban nagyon jóba lett az egyik o.társával (fiú) és azóta vele kavar vagy nemtudom mit csinálnak, nem is érdekel.

Na de én megismertem az egyik lány osztálytársát, aki nagyon kedves, aranyos, szép és csinos csajszi :)

Kölcsönösen kedveljük egymást, és szombaton randizunk majd.

Szerintetek ebből lesz valami probléma? nagyon gáz hogy a barátnőjével (jó nem olyan barátnők hogy évek óta ismerik egymást és mindent megbeszélnek...) fogok randizni? Mivel kölcsönös a vonzalom és igazából azt sem szeretném h megutálja az exbarátnőm őt...hisz mégiscsak az osztálytársa.

Mit gondoltok?

2015. máj. 21. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ő szakított veled,innentől kezdve nincs beleszólása.
2015. máj. 21. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Szakitottatok, tovabb lepsz, jol teszed, legyetek boldogak :)
2015. máj. 21. 10:12
 3/7 anonim válasza:

Magasról szard le :)

Az exed szakított veled ha ezt meglépte ne fájjon neki ha már te mással kavarsz legyen az akárki is ;)

2015. máj. 21. 10:14
 4/7 anonim válasza:
Dehogy lesz probléma:) hajrá!
2015. máj. 21. 10:40
 5/7 bollocks válasza:
Nekem az a véleményem, hogy ezt kérdést a tini párkapcsolatokba kellett volna kiírnod.
2015. máj. 21. 10:44
 6/7 A kérdező kommentje:

igazából csak a lány tini, én már annyira nem a 20 évemmel :)

Ezért sem tudtam dönteni hogy hova írjam ki + itt többen vannak :)

2015. máj. 21. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:
akkor ne izguljak nem lesz ebből gond? mmint na..értitek...nem gáz ez nagyon? mert a lány akivel randizni fogok eléggé rosszul érzi magát emiatt, de szerintem nem kéne neki, mert nem miatta szakítottunk, plusz az exbarátnőm szakított velem, szóval semmi beleszólása nincs ebbe.
2015. máj. 21. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!