Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég jöttem össze egy sráccal, de a szüleim nem akarják hogy még legyen kapcsolatom. (többi lent)?
Amikor el megyek találkozni a fiúval,mindig kell valami kifogás,hogy hova megyek.De már kezdek kifogyni az ötletekből.Ti miket mondanátok a helyembe?Mire hivatkozva mennétek el?Mert ha anyuék ezt megtudják,akkor egy jó ideig nem engednek sehova :S
A válaszokat elöre is köszönöm. A jó válaszolat ,,felpontozom" ;)
Ha van kedved írj privit szívesen segítek
Lány vagyok
Nem a hazugság a legjobb módszer ilyen esetben, de ha nincs ,más megoldás akkor néhány ötlet:
Egy barátnődnek szülinapja van, és elmennétek együtt moziba stb. , kötelező sulis feladatot kell csinálnod valamelyik barátnőddel, beteltek a füzeteid, és elmész venni, nem érted az anyagot, és az egyik osztálytársad elmagyarázza.
Persze, nem kéne a szülőknek hazudni, de tudom milyen ez a helyzet, mert a legjobb barátnőmmel is ez volt.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!