Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves lányok! Ti az érzelmes férfiakat vagy a "rosszfiúkat" szeretitek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 10:31
1/12 anonim válasza:
Egyénektől függ, és anélkül sem lehet minden fiút csak ebbe a 2 kategóriába besorolni, de ha kell választani akkor maradok a "rosszfiúknál".
2/12 anonim válasza:
tizenéves lányok + férfiak? na ne... tizenéves lányok maximum tizenéves fiúkat szeressenek :D
3/12 anonim válasza:
Én a töltött káposztát szeretem, sok tejföllel
5/12 anonim válasza:
Alapbol legyen rosszfiu de velem erzelmes:)15/L
6/12 anonim válasza:
Közhely, hogy a a férfiak jó kislányokat keresnek, akik csak velük rosszalkodnak, a lányok pedig rosszfiúkat, akik csak hozzájuk jóságosak.
meg királyfit, hófehér toyotán, meg békává varázsolva.
Kár, hogy ezek a valóságban nem léteznek, és azok, akik ideálokat kergetnek, és nem a valóság talaján állnak, sokat csalódnak.
8/12 anonim válasza:
Érzelmes fiúkat. Hál' Istennek most sikerült találnom egy olyan fiút. :)
9/12 anonim válasza:
egyik se ,sztem mindenki különböző és nem lehet őket így csoportosítani ,inkább legyen önmaga és ne roszzfiú és ne érzelmes "férfi" akivel nem lehet nevetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!