Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj hogyha együtt vagyok egy 13 éves lánnyal de én 16 vagyok? :C
Ez attól függ mennyire érett a lány.
Lehet hogy kinézetre kb. fel sem tűnne a különbség.
De pl. 2-3 év múlva ez a 3 év pont ideális korkülönbség lesz már.
"Kiskorú" mintha te nem lennél az.
Mondjuk én sokkal idősebb voltam,mikor egy 14 éves lánnyal kerültem közelebbi kapcsolatban. Én is nagyon felelősségteljesen kezeltem a helyzetet,mert nagyon fiatal mind lelkileg mind testileg. Én se azért voltam vele,hogy ágyba vigyem. Nem baj,de nekem pl gondjaim akadtak vele,mert úgy gondolta hogy én szenvedek mert nem fekszik le velem s emiatt szakított. Pedig sokkal érettebnek tünt. Ha ti boldogok vagytok,akkor miért lenne baj?
Az apukája a kislánynak megfog keresni.(ha
Kihasználod a kislányt.) 😃
Ha tényleg szereted, és nem csak àt akarod verni, akkor nem baj a kor különbség. De ha csak kihasznàlod akkor hagyd, mert mèg kicsi és ne okozz neki ilyen hamar fàjdalmat.
Lesznek olyanok akik ellenezni fogjàk a kapcsolatotok, de ôket szard le (bocsànat a kifejezésért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!