Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tegyek? Soha nem lesz már párkapcsolatom? 16/L
Hát figyelj még csak 16 éves vagy, van időd :) én 18 vagyok és még sosem volt kapcsolatom és csak egyszer volt rá alkalmam hogy legyen szóval nyugi ráérsz még ezen aggódni.
Egyébként milyen betegség hogy beleszólna egy kapcsolatba?
Pszichés betegségek,szorongásos pánikbetegség,emocionális zavar,kisebb depresszió.
Igen,fiatal vagyok,van még időm,de hiába 9 hónapos kapcsolat után nagyon rossz...8 hónapja nincs senkim,romlanak a tanulmányi eredményeim s,stb... :(
Ezekkel szerintem nincs semmi baj sem,mármint emiatt még nem kéne senkinek sem elutasítania.
És te még fiatal vagy.
Én 15 hónaposon vagyok túl,de ugyanezt gondolom (még a pesti részt is beleértve :D).
Ne keseredj 16 vagy még bőven van idő, az hogy problémáid vannak hidd el a ebben a világban minden 3. ember antiszoc és még egyéb pánikbetegségekkel vannak ,,megáldva'' csak nem tudnak róla, vagy nem vallják be.
Ne add fel szerezz önbizalmat akár próbálj egy olyat keresni aki segít a dolgokban, vagy akár meghallgat ha kell.
Gondolod dobj üzenetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!