Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy fiút se?
Figyelt kérdés
Körülöttem már csomó lánynak van/ volt fiúja, nekem még soha. Vajon velem van a baj, vagy miért lehet ez?2016. máj. 17. 22:03
1/13 anonim válasza:
Mert nem keresel. Ne akarj azért barátot mert "menö"
2/13 anonim válasza:
Szia. Így nem tudom megmondani hogy veled van e a baj (de azért gondolom nem:)), és ha ez megnyugtat elmondom hogy én is pont így vagyok, szóval nem vagy ezzel egyedül. ^^
3/13 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok mert az menő. Hanem szeretnék egy komoly párkapcsolatot, egy rendes sráccal!
2016. máj. 17. 22:08
4/13 A kérdező kommentje:
#2 pacsi sorstárs! 😃
2016. máj. 17. 22:08
5/13 anonim válasza:
Talán ne tőlünk várd a megfejtést, hanem nézz magadba.
Lehet:
- Nem vagy szép.
- Idegesítő, elviselhetetlen vagy.
- Unalmas, jellemtelen személyiség.
- Buta vagy. (Én erre tippelek mert a kérdésed is elég agyzsibbasztó úgy hogy nem ismerünk és tőlünk várod a választ.)
6/13 anonim válasza:
Ha komoly párkapcsolatot akarsz nem írtad volna a kérdésbe hogy körülötted csomó lánynak van/volt. Ezzel akarod hitegetni magad h te igenis komolyat keresel.
7/13 anonim válasza:
Kuldesz egy kepet? Akkor segithetunk. :)
8/13 anonim válasza:
Pedig sok fiú van :D Nem lehet hogy csukva van a szemed mindig? :D
17F
9/13 anonim válasza:
Ha gondolod írj privátban, mesélsz magadról és talán kiderül, hogy mi lehet a gond, ami miatt még nem találtál.
10/13 anonim válasza:
Nem ismerkedsz, sokat töltesz otthon, az a bajod, mint nekem is. Pedig aztán lányoknak sokkal könnyebb találni valakit... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!