A füvezéstől tényleg elbutul az ember?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 14:12
11/33 anonim válasza:
Nagyjából olyan hatása van az agyra, mint az alkoholnak, vagyis rendszeresen fogyasztva szellemi leépülést okoz.
12/33 anonim válasza:
@11
És ezt azzal tudod alátámasztani, hogy?
13/33 anonim válasza:
#12: nem kell alátámasztani, nézz meg egy alkoholistát, ha csak néha iszik 20 év, mite leépül, a füvesnek 2-3 év.
14/33 anonim válasza:
@13 Reméltem, hogy ennél azért valami komolyabb forrást mutatsz az állításod alátámasztásához.
15/33 anonim válasza:
Igen, alá tudom támasztani: jártam már párszor Hollandiában. A kemény alkesz és a kemény füves között csak a rasztában volt különbség.
17/33 anonim válasza:
Keress rá pl a youtube-on: weed addiction
Elég egyértelműek a tünetek a júzereken.
18/33 anonim válasza:
Senki nem írta szerintem, hogy nem addiktív. Minden drog addiktív, sőt, minden, ami örömet okoz, az addiktív tud lenni.
19/33 anonim válasza:
#18: szerintem az elbutulás tüneteire gondolsz. Ha egeszségesként beszélsz egy füvessel, hamar lejön.
Akin kevésbé látszik, azon azért nem látod, mert nem ismerted tiszta korában, és eleve jóval magasabb szintről indult agyban, azaz volt honnan butulnia
20/33 anonim válasza:
@19 Én elhiszem neked, hogy te ezeket hiszed a "füvesekről", de engem források tudnak meggyőzni, nem személyes hitek. Ezért várnék valami kutatásról, vagy hasonlóról forrást, hogy a füvezés pusztítja az agysejteket, meg a többi amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!