4,62 átlag hetedik osztályban szerintetek milyen?
Tudom..Hosszúra sikeredett, de úgy éreztem, hogy ha már kérdezek a jegyeim átlagáról, akkor legalább tudjátok, hogy egyes tantárgyakból hogy állok. És most, hogy vissza olvastam sok hibát találtam és sok fölösleges dolgot, szóval bocsánat!
Köszönöm azért a gyors választ!
Igen, jó az az átlag, de ugye tudod, hogy a kitűnő az azt jelenti, hogy csak ötösei vannak, viszont az ötös az félévi osztályzatoknál 4,6-ra megadott ötös is ötös, és a "csak ötösei vannak" is az, ezt nem fogják felvételinél nézni, és az év végi, félévi átlagod sem lesz attól más, hogy kereken ötösre állsz, vagy éppen hogy megkaptad.
Nem írásos, hanem szám formájában kerül majd be a felvételibe, így ebből a szempontból mindegy, hogy 4,6 és ötös, vagy 5,0 az átlaga, és úgy ötös ( mondjuk földrajzból ).
Senkit nem érdekel, hányas lett a dolgozatod és hány kérdést kaptál. Az sem, hogy 3,6-ra álltál és felkerekítették négyesre vagy szemét a tanár, és 4,6-tal is csak 4-est adott. Csak a végeredmény számít, egyformán négyes mind.
VALAMILYEN gimibe biztosan felvesznek. Ha konkrétan kinéztél egy bizonyos gimit, annak kell utánanézned, hogy ott milyenek a követelmények.
De azt se felejtsd el, hogy giminek csak akkor van értelme, ha utána továbbtanulsz. Ha nem, akkor csak a munkanélküliek táborát fogod erősíteni. És ha már gimibe is alig jutsz be, akkor a gimiben még inkább lemaradsz, és esélyed se lesz továbbtanulni.
Ezt is mérlegeled. Egy jó szakma néha többet ér, mint egy gimi.
Sajnos, akármennyire is fiatal vagy, most kell eldönteni, hogy milyen vonalon akarsz továbbmenni, mi érdekel, és olyan sulit választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!