Ebből is látszik a Szlovák-Magyar különbség?
Az előbb játszottam honfoglalót a junior szobába és két 13 éves lányt sorsolt be egyik szlovák másik magyar volt
nos :
1) A szlovák kislány sokkal tisztelet tudóbb, okosabb, érettebb volt, azért maradt fent mert beteg és egész nap feküdt és nem volt álmos, szlovák iskolába jár és magyar anyanyelvű valamint mondta, hogy ő most a tanulásra koncentrál és a fiúk később jönnek 13 évesen.
2) A magyar lány, már tele smile-kal kezdte a beszélgetést ( :P:S:D ) és stb.. trágár szavakkal válaszolt, a kérdések 20%-ban jó ha tudott helyesen válaszolni jelzem a junior szobában, iskolában nem valami fényesen szerepel, ahogy ő fejezte ki + a pasikat tartja a legfontosabbnak 13 évesen.
Na ilyenkor egy kicsit szégyellem, hogy magyar vagyok. 18/F
Egy tanár haverom középiskolai osztályában (16 év körül vannak)állítólag még írástudatlan is akad!
(nem a havert hibáztatni, csak most kapta meg őket)
2011, Magyarország
A népek neveit magyarul kisbetűvel írják, nagybetűzni anglicizmus.
A csaj nem szlovák volt, hanem felvidéki magyar, ha leszlovákozod, valószínűleg megsértődik.
Egy esetből még nem lehet statisztikát csinálni.
Mekkora tahóság már leszlovákozni egy szlovákiai magyart!
Ezért kellene szégyellned magad!
"Na ilyenkor egy kicsit szégyellem, hogy magyar vagyok. 18/F"
Ezesetben húzzál innét kifelé. Te nem szégyelled, te hülye vagy. Találkozol egy szolíd kislánnyal meg egy nagypofájúval, és már következtetéseket vonsz le a származásukkal kapcsolatban. Tudod ez a szégyen, hogy 18 évesen nincs annyi eszed, hogy tudd, mi mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!