Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Milyen lehetőségek vannak...

Milyen lehetőségek vannak pszichológiai asszisztensnek tanulni?

Figyelt kérdés
Pszichológiai kutatási asszisztens szeretnék lenni. Érdekelne, hogy milyen képzés/végzettség szükséges ehhez. Nagyon örülnék, ha valaki írna nekem tapasztalatokat is pszichológiai asszisztens munkakörrel kapcsolatban.

2014. máj. 26. 14:48
 1/4 Joola ***** válasza:

hát nagyjából semmilyen. fut ilyen pszichológiai asszisztensi képzés nevű cucc, ami totál kamu, viszont cserébe jó drága. igazából a pszichós kutatásokhoz illik minimum MA végzettség, de annál is jobban a PhD-sok foglalkoznak vele. max mondanám, h pszicho BA diploma elvileg felhatalmaz ilyenre, de atom nem kell sehova BA-t végzett "pszichológus".

igazándiból mire gondolsz, mit csinálnál pontosan? mert teszteket csak MA diplomával lehet használni, a kérdőíveket többnyire nem adhatjuk ki a kezünkből, igazából mi más marad? adatbevitel? általában rásózzák pszichó hallgatókra és kész. sztem ez nem egy járható út, ne ebben gondolkozz, ha nem akarsz pszichóra járni az egyetemen!

2014. máj. 30. 04:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem kutató szeretnék igazából lenni, hanem mellette asszisztens. Igen azt tudom, hogy a kutatáshoz magasabb végzettség kell, de voltam néhány alkalommal kísérleten, ahol megtetszett az asszisztensek munkája. Ezért is érdekelt, hogyan tanulhatnék hasonlónak.
2014. máj. 30. 20:13
 3/4 Joola ***** válasza:
mi volt a dolguk az asszisztenseknek? sztem hallgatók lehettek, de lehet tévedek.
2014. máj. 31. 01:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Feltették az eletródákat a fejemre, elmondták, hogy melyik feladat következik a kísérletben, őt vették fel a kísérletet, velük egyeztettem időpontot előzetesen. Szerintem nem hallgatók voltak, mert idősebb, középkorú is volt köztük, nekem úgy tűnt hogy ez a főállásuk.
2014. máj. 31. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!