Vettem 2 banánt tegnap és két hegyes harapás nyom van benne, mintha kígyómarás lenne! Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
A banán meg van barnulva a helyén, és nem ütés nyom hanem két szúrás nyoma és most vettem észre csak. A banán héja meg is repedt az egyik nyom mellett. Kidobtam a banánt. nem ettem meg.2013. márc. 26. 09:25
1/12 A kérdező kommentje:
persze csak az egyik banánban, a másikat megettem még este azon nem volt ilyen jel ezt is utólag vettem észre.
2013. márc. 26. 09:30
2/12 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy harapás nyom, inkább szállítás közben megsérült. Pl szögek voltak a láda oldalában.
3/12 Pietrosol válasza:
Szia!
Képzeld csak el, ahogy egy kígyó ráveti magát a banánra, mert azt hiszi arról, hogy préda.
Vajon mi váltana ki egy ilyen támadást?
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a banán támadott először?
5/12 anonim válasza:
Banánvámpír!!!!!
Mellesleg 100% hogy szállítás sőt inkább tárolás közben keletkezett.
6/12 Pietrosol válasza:
7/12 Silber válasza:
Én elképzelhetőnek tartom, csak nem valószínűnek.
Állítólag a banánokat azért szüretelik le zölden, mert amikor beérik (sárga lesz) egyszerűen annyiféle állat veti rá magát az ültetvényekre, hogy képtelenség odamennyi és dolgozni. És ezek között kígyók is vannak.
8/12 anonim válasza:
Éretten a világ más részébe nem tudják szállítani mert hajóval pd egy két hétig is tart addigra stétfolyik.Úgy állítják be hogy amikor megérkezik a raktárba még van pár nap az érésig.
9/12 anonim válasza:
Ha Del-Afrikabol importaltak a banant, akkor siman lehet, hogy az ott oshonos banankigyo harapott bele. Jol is tetted, hogy kidobtad, ha nem akarsz kiuteseket kapni a nyelvedre a mergetol. Jo resen lenni, de meg jobb ha csak Magyar banant veszel.
10/12 mustafa33 válasza:
Nem vízi banán volt és a banánhal harapta meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!